Orangefit- Collageen booster

Orangefit- Collageen booster, wie kent het niet. Ik gebruikte al eerder collageen en ben er altijd enthousiast over. Nu nam Suzi de proef op de som met de collageen. Lees er snel meer over.

Waarvoor?

Je lichaam maakt zelf collageen aan, maar deze aanmaak neemt na een bepaalde leeftijd (25 jaar) steeds meer af, waardoor de elasticiteit en stevigheid van de huid ook afneemt.
En dan beginnen die gevreesde fijne lijntjes en rimpels te komen.
Er zijn manieren om dit proces te vertragen, zoals het innemen van een collageen booster in poedervorm.

Wat zit erin?

Orangefit collageen booster bevat vitamine C die de aanmaak van collageen bevordert, tevens zitten er nog een aantal andere goedjes in die een positieve invloed hebben op huid en haar, zoals aminozuren, vitamine B8 (biotine) en foliumzuur.
De poeder is vegan, nu ben ik absoluut geen kenner op het gebied van supplementen, maar ik heb wel gelezen dat vele collageen poeders dierlijke eiwitten bevatten, dat is hier dus niet het geval.

Gebruik

Ik drink zelf heel veel water, dagelijks minimaal 2 liter, en heb dus altijd wel een flesje water bij de hand. Het poedertje toevoegen aan mijn flesje water was voor mij dan ook de meest voor de hand liggende, maar je kunt het ook toevoegen aan je kopje koffie of je kommetje yoghurt. Ik heb 1 schepje per dag gebruikt, op de verpakking wordt max 3 schepjes per dag aanbevolen.

Ervaring

Allereerst wil ik het even hebben over de smaak. De eerste slok deed me denken aan vroeger, wanneer ik ziek werd en hoge koorts had, gaven mijn ouders me vaker water met een poedertje erin, dit begon dan een beetje te bruisen. Ik weet niet precies was het was, misschien ibuprofen in poedervorm? Anyway, hier deed de smaak mij aan denken. Het is niet vies, maar ook niet lekker, het heeft een beetje een medicinale smaak met een klein zoetje erin. Ik gebruik het nu een aantal weken.
Voor mijn leeftijd (39 jaar) heb ik een vrij ‘jonge’ huid, van rimpels heb ik tot nu toe nog niet echt last. Fijne lijntjes? Heel minimaal. Ik kan daarover dus niet zoveel zeggen, want ik zie nu iig nog geen verschil. Wat ik wel merk is dat mijn haaruitval verminderd is, hier had ik sindskort best wel last van, mogelijk door leeftijd of iets anders. Ik baalde er in ieder geval ontzettend van, en ben dus superblij dat deze poeder hier een positief effect op heeft!
Ook lijk ik me lichamelijk fitter te voelen, door alle vitamines misschien? Vast wel!
Ik merk dus echt positieve dingen, en alhoewel ik eerder helemaal niet zo van de supplementen was, ben ik nu wel een beetje om, en denk ik erover om door te gaan met het nemen van dit supplement.

Tot Slot

Orangefit- Collageen booster is te koop bij orangefit op de website. De prijs voor zo’n grote zak is €29,90 Hier kun je ook heel handig abonnementen afsluiten voor de collagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *